Vakantie Colombia

Vakantie Colombia - Ontdek Colombia met Medellincolombia.nl

Colombia is een land in opmars. Langzamerhand schudt het zijn reputatie van een van de gevaarlijkste landen ter wereld te zijn van zich af en gebruikt het troeven als Caraïbische stranden, het Andesgebergte en het Amazonewoud om reizigers naar zich toe te trekken. Een vakantie Colombia staat dan ook synoniem als diverse natuurlandschappen, koloniale geschiedenis en heerlijk genieten.

Vakantie Colombia
Colombia vakantie
Eiland Colombia
Cartagena Colombia

Naar Colombia reizen is erg populair tegenwoordig. Ooit stond toerisme in het land op een laag pitje door de drugsoorlogen onder leiding van Pablo Escobar en de aanwezigheid van guerrillastrijders in verschillende regio’s van het land. Terecht stond het bekend als het gevaarlijkste vakantieland ter wereld. Maar enkele decennia later, heeft het Zuid-Amerikaanse land die reputatie van zich kunnen afschudden en is het een droombestemming geworden voor wie wil backpacken in Colombia. Reizigers twijfelen niet meer om vliegtickets naar Colombia te boeken, meestal met bestemming Medellin Airport.

Medellin

Met de vele troeven die het land rijk is, heeft het land voor ieder type reiziger wat te bieden. Een leuke manier om je vakantie Colombia te beginnen is door een vakantiehuis in Medellin te boeken via de Nederlandse eigenaar van Medellincolombia.nl. Dit vakantiehuis beschikt over een eigen koffieplantage, en is een ideaal verblijf voor een vakantie in Colombia, als je houdt van het comfort dat je thuis gewend bent. Door de prachtige en centrale ligging op 15 minuten rijden van Medellin Airport is het een goede uitvalsbasis om van hieruit je rondreis Colombia te maken, en bijvoorbeeld het Amazonegebied te verkennen.

Informatie over onze vakantievilla El Cafetal

  • 3 ruime slaapkamers (30 m2, 15m2, 12m2);
  • ruime 2 persoons bedden (180x200cm);
  • WIFI en Satelliet TV;
  • Volledig ingerichte keuken;
  • Was- en afwasmachine;
  • 2 badkamers met douche.

 

De vakantievilla heeft een volledig ingerichte keuken met ruime kamers en uitstekende bedden. De vakantievilla heeft een Nederlandse eigenaar die u alles kan vertellen over Medellin en de reismogelijkheden vanaf Villa el Cafetal. Een rondleiding door Medellin is ook mogelijk met Medellincolombia.nl.

Vakantie Medellin
Vakantie Medellin
Villa El Cafetal woonkamer
Eettafel vakantiehuis
Slaapkamer villa
Vakantievilla Medellin
Keuken vakantiehuis Colombia
Villa Medellin
Wastafel villa
Wastafel villa
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

In de stad zijn zeer veel hotels en hostels te vinden. Wil jij liever genieten van een luxe verblijf met iets meer rust en privacy? Dan kan je ook verblijven in de luxe villa El Cafetal, gelegen op een prachtige locatie buiten de stad in de bergen rondom Medellin.

Villa El Cafetal woonkamer
Vakantievilla Medellin
Vakantie Medellin

De Caraibische sfeer

Met bezienswaardigheden als de Rosario eilanden, Tayrona National Park en Palomino kan je in Colombia genieten van de Caraïbische sfeer. Prachtige gouden stranden, helderblauw water om in te snorkelen, een warm klimaat en een gemoedelijk vakantiesfeertje geeft je alles voor een ontspannen vakantie naar Colombia.

Koloniale steden

Colombia is één brok geschiedenis. Een geschiedenis die verder reikt dan Pablo Escobar. Verschillende koloniale steden verspreid over het land geven je een inzicht in het leven toen de Spanjaarden hier nog regeerden. Het gekleurde stadje Guatapé is hier een perfect voorbeeld van, maar ook Barichara met zijn witgewassen koloniale bouwwerken, oranje daken en kasseien straatjes is de droom van iedere fotograaf. De ommuurde stad Cartagena is dan weer van de best bewaard gebleven steden. Vandaag de dag kan je nog steeds op de stadsmuren lopen die ooit de stad moesten beschermen tegen invallen van piraten. Het stadje Salento is dan weer gelegen in de koffiestreek en biedt een inzicht in de koffieplantages en de geschiedenis ervan.

Het Amazonegebied

Wie denkt aan het Amazonegebied zal eerder Brazilië in gedachten hebben, dan Colombia. Nochtans is het grootste deel van het land bedekt met een dichtbegroeide jungle waar nog heel wat mensen op een minimalistische manier in harmonie met de natuur leven. Een van de leukste avonturen om te beleven in Colombia is de trektocht naar Ciudad Perdida, ofwel de ‘verloren stad’. Deze tocht brengt je in vier tot vijf dagen door de jungle bij eeuwenoude ruïnes die die pas werden ontdekt in 1972. De ruim 150 ruïnes van Cuidad Perdida zijn inmiddels voor toeristen te bezoeken en zijn een populaire bestemming voor wandel-en natuurliefhebbers. Een avontuurlijke ingesteldheid is een must, maar de ervaring wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van je reis!